Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op groepslessen en privélessen die je volgt bij Yoga aan de Vecht. Door je in te schrijven in Momoyoga voor een groepsles of door een afspraak te maken voor een privéles verklaar je akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden.

Onder groepslessen vallen gratis proeflessen, gratis buitenlessen, lessen in een proefperiode en lessen in een half of heel cursusjaar. Je kan alleen meedoen aan deze lessen nadat je hiervoor bent ingeschreven in Momoyoga.

Onder privélessen vallen privé yogalessen, ademtherapie en massages. Voor deze lessen maak je met Yoga aan de Vecht een persoonlijke afspraak.

Het rooster voor groepslessen is te raadplegen via Momoyoga, en is overgenomen op www.yoga-aan-de-vecht.nl en www.yoga-in-maarssen.nl . Wijzigingen in dit rooster worden tijdig aangekondigd in de lessen, en als een gereserveerde les wijzigt dan ontvangen alle cursisten die zich voor deze les hebben ingeschreven persoonlijk bericht.

Groepslessen vinden plaats in het Natuur en Gezondheidcentrum Maarssen. In de hal is aangegeven in welke zaal, doorgaans is dit zaal Aloe. De ingang van het centrum vind je aan Tuinbouwweg 19 in Maarssen, de eerste kas achter het woonhuis. Meer informatie over deze locatie vind je op www.voeljelekkerinjevel.nl Om het gebouw binnen te komen kan het zijn dat je een toegangscode nodig hebt. Deze toegangscode krijg je na inschrijving in Momoyoga bij de bevestiging van je inschrijving.

Op de locatie voor groepslessen zijn matten, dekens en kussentjes aanwezig. Een eigen handdoek meenemen is voldoende.

Als de verhuurder van de locatie wijzingen aanbrengt waardoor het rooster wijzigt, groepslessen niet of niet op de gewenste manier door kunnen gaan, dan is Yoga aan de Vecht hiervoor niet aansprakelijk, maar wordt in overleg naar een oplossing gezocht.

Als je meedoet aan groepslessen dan zijn huisregels en dergelijke die de verhuurder stelt van toepassing.

In de lessen word je uitgenodigd om mee te doen met yoga. Je maakt voor jezelf de keuze of je houdingen wel of niet meedoet, dan wel aanpast. Als je klachten hebt waarvan je de docent op de hoogte wilt stellen, of waarover je wilt overleggen, meld deze dan tijdig en voorafgaand aan de les. Doe dit sowieso als je zwanger bent, een zware blessure hebt en/of herstellende bent van een operatie.

Door je in te schrijven voor een cursus van een half jaar of een heel jaar verklaar je mee te doen vanaf het moment van inschrijving voor deze cursus tot de einddatum. De prijzen op www.yoga-aan-de-vecht.nl en www.yoga-in-maarssen.nl zijn voor een volledig heel of volledig half jaar. Bij tussentijds instromen brengt Yoga aan de Vecht de reeds verstreken lessen op dit cursusgeld in mindering.

Bij deelname aan een cursus van een heel of half jaar reserveert Yoga aan de Vecht in beginsel en in overleg al je lessen op een vast lesmoment in de week. Op deze manier is je plaats gegarandeerd. Je kan daarna onbeperkt en voor zover er plaats is je lessen verplaatsen in Momoyoga.

Na inschrijving is terugbetaling van lesgeld niet mogelijk.

Alleen in overleg met Yoga aan de Vecht, en in het geval van onvoorziene en bijzondere omstandigheden, is het mogelijk om niet genoten lessen op een ander moment in te halen. Voorbeelden zijn zwangerschap en langdurige ziekte. Dergelijke afspraken worden nooit met terugwerkende kracht gemaakt, dus laat het direct weten als je het vermoeden hebt dat je voor langere tijd niet aan de lessen kan meedoen.

Betaling van lessen kan direct bij aankoop in Momoyoga met Ideal, of na ontvangst van een factuur van Yoga aan de Vecht met Ideal of bankoverschrijving. Contante betaling is alleen mogelijk na overleg.

De betalingstermijn op facturen is twee weken na factuurdatum.

Als je in het bezit bent van een U-pas, dan is er een budget voor activiteiten beschikbaar. Het budget is voor volwassenen in Utrecht € 120 en in Maarssen € 100 per jaar. Bij Yoga aan de Vecht kan je dit budget besteden voor de aankoop van je lessen. Jij geeft aan welk deel van je budget je in wilt zetten en Yoga aan de Vecht declareert dit bedrag bij de U-pasorganisatie en brengt dit gedeelte op de factuur voor je lessen in mindering. Meer informatie vind je op www.U-pas.nl .

Het kan voorkomen dat Yoga aan de Vecht voor een vervangende docent zorgt. Als dit om wat voor reden dan ook niet lukt, dan wordt in overleg naar een passende oplossing gezocht (bijvoorbeeld de les op ander tijdstip inhalen).