Privéles

Stel je eens voor: een rustige ruimte, warme verlichting en een ervaren yogadocent die volledig gefocust is op jouw welbevinden. Dit is de magie van privé yogalessen. Terwijl groepslessen zeker hun eigen charme hebben, bieden privé sessies een veel voordelen die je kunnen helpen om dieper in je yogapraktijk te duiken en je innerlijke balans te vinden.

Ik heb beperkt ruimte in mijn agenda voor het geven geven van privélessen en het individueel begeleiden bij je yogabeoefening. Deze begeleiding geef ik in de ruimte van Thuis in je lichaam, mijn praktijk voor lichaamsbewuste fysiotherapie in Maarssen. Samen onderzoeken we waar jij behoefte aan hebt en waar we de privélessen op richten.

De aandacht van de yogadocent volledig voor jezelf? Vraag een privéles aan!

5 voordelen van individuele begeleiding

1. Persoonlijke Aandacht en Aanpassing:

Een van de meest waardevolle aspecten van privé yogalessen is de persoonlijke aandacht die je ontvangt. In een groepsles moet een yogaleraar zijn aandacht verdelen over meerdere studenten, wat soms betekent dat individuele behoeften en uitdagingen niet volledig kunnen worden aangepakt. In een privé sessie staat de leraar volledig tot jouw beschikking, waardoor je de ruimte hebt om vragen te stellen, hulp te vragen en specifieke problemen aan te pakken. Houd je van uitdagingen? Of wil je liever een zachtere benadering? Een privé les kan volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren en doelen.

2. Diepere Verbinding met Je Lichaam:

In een privé setting kun je je dieper verbinden met je lichaam. De leraar kan je helpen om bewuster te worden van je houdingen, ademhaling en energie. Dit kan leiden tot een beter begrip van hoe je lichaam reageert op verschillende bewegingen en welke gebieden extra aandacht nodig hebben. Met de begeleiding van een deskundige leraar kun je je yogapraktijk verfijnen en jezelf uitdagen op manieren die passen bij je huidige niveau en behoeften.

3. Flexibiliteit in Planning:

Leven vol verplichtingen? Privé yogalessen bieden flexibiliteit in planning. Je kunt sessies boeken op tijdstippen die voor jou werken, zonder vast te zitten aan een vast groepslesrooster. Dit is vooral handig als je een drukke agenda hebt, reist of onregelmatige werktijden hebt. Jouw yogaleraar kan met je samenwerken om een schema te maken dat naadloos in je leven past.

4. Verdieping van Je Spirituele Reis:

Yoga is meer dan alleen fysieke oefeningen; het is een reis naar innerlijke rust en spirituele groei. Privé yogalessen kunnen je helpen om dieper in deze reis te duiken. Door één-op-één gesprekken met je leraar kun je vragen stellen over yoga-filosofie, meditatie en hoe je yogapraktijk kunt integreren in je dagelijks leven. Dit kan je helpen om niet alleen fysiek sterker te worden, maar ook emotioneel en spiritueel te groeien.

5. Vertrouwen en Comfort:

In een privé setting voel je je misschien meer op je gemak om je kwetsbaarheden te tonen en uitdagingen te delen. Dit kan een sfeer van vertrouwen creëren tussen jou en je leraar. Als je je op je gemak voelt, kun je dieper duiken in je yogabeoefening en meer openstaan voor groei en verandering.

Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een ervaren yogi die zijn praktijk wil verdiepen, privé yogalessen kunnen een waardevolle toevoeging zijn aan je reis naar welzijn. De persoonlijke aandacht, aanpassingsmogelijkheden en de ruimte voor innerlijke reflectie maken van privé sessies een uitstekende manier om je yogabeoefening te verrijken en een diepere connectie met jezelf te vinden.

Tarief

Privéles (per uur)

€ 65

  • Afspraak in overleg
  • Matten en andere materialen zijn in de praktijk aanwezig

Praktische informatie privélessen

De praktijk van Thuis in je lichaam is gevestigd in het Natuur en Gezondheidscentrum Maarssen. Het centrum ligt tussen Maarssen dorp en Oud Zuilen en is ook vanuit Zuilen, Maarssenbroek en Tienhoven makkelijk bereikbaar. Adres en route informatie naar het centrum vind je hier.

In de praktijk zijn matten en dekens aanwezig, maar je eigen spullen meenemen mag natuurlijk ook.

 

Aangesloten bij