Restorative Yoga, extra lange middagsessie

Een extra lange zondagmiddagsessie, waarin je ondersteund door bolsters, dekens en kussens je lichaam in een diepe ontspanning laat wegglijden. We nemen meer dan 2 uur de tijd om ongeveer 5 tot 6 verschillende houdingen aan te nemen. Bindweefsel krijgt de tijd om zich op een zachte manier aan te passen en door de rust en ondersteuning komt je zenuwstelsel diep tot rust. Misschien val je in slaap, misschien niet. Maar je gaat in ieder geval herboren naar buiten.

Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers zodat ik genoeg aandacht heb voor iedereen. Ik werk samen met Bernadette, zij zorgt voor ontspannende kruiden die je tijdens de sessie kan gebruiken zodat je nog dieper tot rust komt. Deze kruiden mag je na afloop mee naar huis nemen. Na afloop drinken we een passende kruidenthee van Bernadette.

Zondag 9 juni 13:00 – 15:30

Tarief

Restorative Yoga

€ 29

  • extra lange middagsessie

  • alle materialen zijn aanwezig

  • met ontspannende kruiden van Bernadette

  • maximaal 10 deelnemers

Extra informatie

Lessen worden gegeven in de Aloë zaal in het Natuur en Gezondheidscentrum Maarssen. Het centrum ligt tussen Maarssen dorp en Oud Zuilen en is ook vanuit Zuilen, Maarssenbroek en Tienhoven makkelijk bereikbaar. Adres en route informatie naar het centrum vind je hier.

In het centrum zijn matten en dekens aanwezig, maar je eigen spullen meenemen mag natuurlijk ook.

Aangesloten bij